štvrtok 22. augusta 2013

Neprišla na koncert!

Asi by som sa nervovo zrútila keby moja obľúbená J Lo neprišla na koncert! Zaplatiť drahú vstupenku a neprísť! Toto je fakt sila! 

Jennifer Lopez to prehnala s požiadavkami na organizátorov koncertu a tak sa ukrátila o vystúpenie pred 60 miliónovým publikom!


Speváčka, 43, údajne žiadala súkromné lietadlo a 12 hotelových izieb pre jej obrovskú družinu zahŕňajúcu, okrem iných, vlastného stylistu, asistentov a šéfkuchára!
Jennifer dostala túto ponuky, aby vystúpila na otváracej ceremónií indickej kriketovej ligy India’s Premier Cricket League.
Usporiadatelia sa nechali počuť, že Lopez mala nehorázne požiadavky a prakticky sa sama odpísala z tohto veľkého podujatia. A tak pozvali na utorňajší event Pitbulla.
Hovorca J-Lo však tvrdí, že speváčka musela odmietnúť vystúpenie z dôvodu pracovného zaťaženia, pretože usilovne pracuje na novom albume.

Čomu veríte? Veríte organizátorom, že J Lo má veľké požiadavky? Alebo veríte hovorcovi J Lo, že je pracovne vyťažená a vydáva nový album? Neviem ako vy ale ja verím tomu, že J Lo má naozaj vysoké požiadavky. Veď každá celebrita si môže dovoliť mať hviezdne maniere. Niektorá viac niektorá menej. Bohužiaľ, J LO patrí k tým, ktoré majú vyššie nároky. Na koncerte v Prahe si dokonca chcela nechať doviesť kávu z Nemecka!

J-Lo a Pitbull

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára