streda 4. septembra 2013

Jennifer pre Cosmopolitan

Jennifer pre časopis Cosmopolitan - októbrové číslo zverejnila fotografie kde ukázala svoje sexi vymakané telo.
V časopise sa vyjadrila k jej vzťahu s aktuálnym priateľom Casperom Smartom. Ale nie len to. Vyjadrila sa aj k albumom kde si najprv na začiatku myslela, že nie je dobrá aj keď poredala 70 miliónov albumov.
Prečítajte si kúsok čo Jennifer povedala a povedali o nej známi a samozrejme nezabudnite na fotky, ktoré vám tiež prinášam.:

Ona je tvorivá sila v obchodných rokovaniach: "Každý tam môže byť viac business-hneval sa, ale pre mňa, keď hovorím o marketingu alebo propagáciu alebo prečo kus oblečenia je vyrobené, to všetko pochádza z citu som. Som viac umelec, takže keď som schopný použiť tento sval, mám pocit, že som vo svojom živle. "
Na jej vzťah s 26-rok-starý choreografa priateľom Beau "Casper" Smart: . "Pre mňa je to o tom mať skvelý partner chodiť tento život mám vlastné vysoké štandardy pre to, čo chcem v partnera a ako chcem . byť zaobchádzané som priniesť veľa k stolu, ja nehovorím o materiálne veci, ale to, čo môžem ponúknuť ako osobu - .. lásky a vernosti a všetky veci, ktoré robia dobrý vzťah " Keď sa zaväzuje na muža , ona sama dáva úplne: "Je to smiešne, čoskoro sa Beau, spomínam si, ako som mu hovoril mať skutočný tlačidlo na ignorované a on bol ako:" Hej, keď niekto ignoruje vás, a potom na ne zabudnúť nie .. si zaslúži mať vašu pozornosť. " . Ale je to smiešne Niekedy, keď sme to nechápem, snažíme sa, aby si to v zápornom slova zmysle, vieš? "







A samozrejme aké by to bolo bez bozkov! Jennifer aj napriek svojmu veku sa nehanbí bozkávať na verejnosti. Ale veď nebozkávajú sa aj tínedžeri ale aj Jennifer! Jenn to zjavne nevadí aj keď sa na nich pozerajú ľudia!


A na lokalite YouTube alebo na www.cosmopolitan.com si môžete pozrieť video, v ktorom sa Jennifer  vyjadrila k Cosmopolitan-u.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára